Oh, wie wilt dat nou niet een toetje als ontbijt?! Deze heerlijke bananasplit is heerlijk en nog eiwitrijk ook! Het is gemaakt van magere kwark met noten&zaden en pure chocolade! Echt een traktatie in de ochtend!
Een super leuk gerecht voor als je eters op bezoek krijgt. Je kunt hem natuurlijk ook als toetje serveren ;-).
Ingredienten:
- 200 gram magere Franse kwark
- 10 gram eiwitpoeder (vanillesmaak)
- 1 kleine banaan
- 20 gram pure chocolade 85%
- 10 gram amandelen
- 20 gram noten & zaden van Eat Natural
- 5 gram karamelsaus (ik heb de dessertsaus van Hero gebruikt)
Bereiding:
Snijd de banaan in de lengte doormidden. Breek vervolgens de chocolade in kleine stukjes. Leg de twee helften van de banaan op een bord. Schep de kwark op het bord erbij. Verdeel de noten&zaden, chocolade en amandelen eroverheen en garneer af met de karamelsaus. En klaar! Een super mooie creatie op het bord en super makkelijk te maken.
Energie:
kcal 523
Eiwit: 33 gram
Koolhydraat: 47 gram
Vet: 23 gram