Bereidingstijd: 20 minuten
Een heerlijk gerecht voor de hele familie, pasta Bolognese! Het recept is voor 5 personen, maar je kunt uiteraard ook 4 porties invriezen en de 5de portie lekker opeten!
Ingredienten voor 5 personen:
200 gram fusilli (ongekookt)
350 gram kipgehakt
500 gram champignons
3 puntpaprika’s
400 gram pastasaus bolognese
1 teentje knoflook
peper en zout
5 takjes basilicum
50 gram geraspte kaas 48+
5 el. groene pesto
Bereiding:
Kook de fusili in ruim water gaar. Snijd ondertussen de champignons en rode paprika klein.
Snipper de knoflook en bak deze samen met de kipgehakt in een anti-aanbaklaag gaar. Bak vervolgens de champignons en paprika mee tot deze gaar zijn.
Meng de fusili met de gehakt en groenten. Voeg de pastasaus toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Splits de pastamaaltijd in 5 porties. Voeg de geraspte kaas en groene pesto toe met een topping van basilicumblaadje en de pasta Bolognese is klaar!
Eetsmakelijk!
Energie (per portie):
kcal: 460
eiwit: 27 gram
koolhydraat: 48 gram
vet: 19 gram