Bereidingstijd: 15 minuten
Wie houdt er nou niet van om in het weekend een lekker gebakken eitje te nemen? Precies, iedereen lust wel een eitje toch! Voor de liefhebbers van ei hebben we nu een heerlijk recept. Eiwitrijk en vetrijk!
Ingrediënten:
- 3 middelgrote eieren
- 100 gram groene aspergetips
- 20 gram Parmezaanse kaas
- 5 gram roomboter
- 10 ml balsamicoazijn
Bereiding:
Smelt de roomboter in de pan en bak hierin eerst de asperges lichtjes krokant. Voeg daarna de eieren toe en bak op zacht vuur gaar. Haal de omelet voorzichtig uit de pan en leg hem op een bord. Bestrooi de omelet met de parmezaanse kaas en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Energie:
- Kcal 333
- Eiwit: 23 gram
- Koolhydraat: 5 gram
- Vet: 24 gram
Tip: verras je geliefde eens met dit ontbijtje op bed met een lekker kopje koffie of thee erbij!