Bereidingstijd: 20 minuten
Ben jij ook zo’n grote fan van Thais eten? Dan is dit zeker een aanrader! Een heerlijk bord vol kipfilet en avocado waarvan je zeker een aantal uur goed gevuld zult zijn. Hoe relaxed?! :-). Het is makkelijk en snel te bereiden ook.
- 150 gram kipfilet
- 200 gram broccoli
- 150 gram paksoi
- 50 gram gesneden ui
- 5 gram roomboter
- 100 gram avocado
- 1 tl. sesamzaadjes
- scheutje sojasaus
- 1/2 tl. gemberpoeder
- 1 handje verse koriander
- 1/2 tl. citroengras
- 1/2 tl. gemalen korianderpoeder
Bereiding:
Kook de broccoli in ruim water gaar. Snijd ondertussen de kipfilet in kleine blokjes en breng de kipfilet op smaak met de gemberpoeder, gemalen citroengras en de korianderpoeder. Bak vervolgens de kip goudbruin in de roomboter. Voeg vervolgens de paksoi en de ui toe en bak deze kort mee.
Snijd nu de avocado in dunne plakjes. Giet de broccoli af en meng deze samen met de groenten en kip op een bord. Breng op smaak met scheutje sojasaus en verse koriander. Voeg de gesneden avocado toe en de sesamzaadjes.
Energie:
- 496 kcal
- Eiwit: 46 gram
- Koolhydraat: 28 gram
- Vet: 24 gram