%%title%%
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 april 2019 

Chiapudding met caramel

Bereidingstijd: 24 minuten |24 uur wachttijd

 

Ingredi├źnten

  • 150 gram Magere Franse kwark
  • 10 gram eiwitpoeder (vanillesmaak)
  • 1/2 kleine banaan
  • 60 gram bramen
  • 20 gram Chiazaad
  • 100 ml amandelmelk
  • 15 gram Caramelsaus (dessertsaus van Jumbo gebruikt)

Bereidingswijze

Meng het Chiazaad met de amandelmelk in een glas en zet deze voor 24 uur in de koelkast om op te stijven.

Na 24 uur haal je de chiapudding uit de koelkast. Verdeel de bramen over de chiapudding. Meng de magere kwark met de eiwitpoeder en roer goed door elkaar. Schenk de kwark over de bramen in het glas. Snijd vervolgens ┬╝ banaan in dunne plakjes en garneer deze als topping. Schenk de caramelsaus over de banaan en aanvallen maar!

Energie

  • Kcal 321
  • Eiwit: 25 gram
  • Koolhydraat: 39 gram
  • Vet: 9 gram
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies