Heerlijke malse kipfilet met rijst en bramen - INVORMsport
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 april 2019 

Heerlijke malse kipfilet met rijst en verse bramen

Bereidingstijd: 25 minuten

 

Wist je dat fruit ook heel lekker is in warm eten? Wij wel. We hebben daarom een heerlik recept voor je bedacht met verse bramen erin verwerkt. Het gerecht is makkelijk te maken, staat snel op tafel en ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Ingrediënten:

  • 125 gram kipfilet
  • 5 gram roomboter
  • 60 gram bramen
  • 1 handje versie basilicum
  • 60 gram Basmatirijst (ongekookt afgewogen)
  • 100 gram sperziebonen
  • 1 el. Ketjap manis

Bereiding:

Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de roomboter en ketjap in de koekenpan en bak de kipfilet hierin gaar. Kook ondertussen de rijst en sperziebonen in ruim water gaar.  Zodra de kip en rijst gaar is voeg je dit bij elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Voeg de bramen en basilicum toe en eetsmakelijk!

Energie:

  • Kcal 461
  • Eiwit: 37 gram
  • Koolhydraat: 64 gram
  • Vet: 7 gram
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies