arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Trainers van INVORMsport

Wijk bij Duurstede

Wij zijn er om jou te helpen.


Speciaal voor jou hebben we een team van voedingscoaches en personal trainers die advies geven op basis van jouw situatie.


We begeleiden voornamelijk mensen uit Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Leersum en Amerongen maar ook als je daar buiten woont helpen we je graag.

"Twee jaar geleden begon ik met Semi Personal Training.

Na een eerste kennismaking, wenperiode en succesverhalen van de medesporters, ben ik in gesprek gegaan met Krista over voeding. Zij is eerlijk en duidelijk over haar visie, over de tijdsindicatie van de voortgang en over de verschillende fases die je kan doorlopen. Ze past haar tempo aan op maat, komt niet met ongevraagde adviezen en luistert goed naar wat je nodig hebt. Mijn voedingspatroon brachten we in kaart met behulp van een app die dagelijks bijgehouden wordt en zij monitort. Daarna stelden mijn doel vast: afvallen!


Vanuit mijn voedingspatroon keken we wat er anders kon en welke producten ik dan moet nuttigen om toch aan de nodige voedingsstoffen te komen. Het afvallen verliep geleidelijk, zonder alles op te hoeven geven. Toen dat doel bereikt was, stelden we mijn volgende doel vast: spiermassa vergroten!

Met een persoonlijk trainings- en voedingsschema boekte ik ook hier progressie. M’n vetmassa verminderde en mijn spiermassa nam toe. En nu? Nu ben ik erg tevreden. Ik ben zestien kilo lichter, mijn omvang is met 36 centimeter afgenomen, ik ben fitter en zelfverzekerder. Het voedingspatroon zit nu zo in mijn leefstijl dat ik weer mezelf mag trakteren op een heerlijk biertje of wijntje.


Krista, Jeroen, Bart en Sander waren onmisbaar in dit proces. Zij verkopen geen loze beloftes, geven advies en kunnen dit ook onderbouwen of geven je informatie waaruit je dan zelf een keuze kunt maken. Lekker eten en leven is prima te combineren met sporten en een gezond voedingspatroon."

Bob 


Onze missie:

In de afgelopen jaren hebben wij honderden intakes gedaan.

Hierdoor hebben we een heel goed beeld gekregen van wat JIJ zoekt.

Wij beloven je nu alvast, jouw TOP 3 minpunten/irritaties in de sportschool, ga je bij ons niet vinden.


We helpen jou doelen behalen zoals afvallen en sterker worden. 

We helpen jou, om sporten leuker te vinden.

Met behulp van onze begeleiding blijf jij op gewicht.

Daardoor is jouw fysieke fitheid in het dagelijks leven geen belemmering meer.

We helpen jou je tijd efficiënt en effectief te besteden.

Jouw tijd is kostbaar, die moet nuttig besteed worden.

Ontspanning door inspanning.


Wij zorgen dat fit zijn weer vanzelfsprekend is.


- Gezondheid verbeteren - Plezier beleven in sport - Consistent volhouden - 

- INVORMsport Wijk bij Duurstede is hét begrip in de regio, denk je aan sterker worden of afvallen --> INVORMsport -

- Motivation through education -

Team INVORMsport

Jeroen Meijer

Founder

Personal trainer

Bart Meijer

Headcoach

Personal trainer

Sander van der Vlies

Personal trainer

Krista Meijer

Voedingscoach

Kevin van Haaren

Personal trainer

"In juli 2018 begon ik met Personal Training bij INVORMsport. Jeroen moedigt me aan, daagt me uit en ondersteunt me om steeds het beste uit mezelf te halen. Elke training boek ik vooruitgang. Niet alleen qua conditie, maar ook in gewichtsverlies. Tijdens mijn training is de focus van Jeroen volledig op mij gericht.

Deze persoonlijke aanpak is precies wat ik nodig heb en vind ik de kracht van INVORMsport!"

Monica 

Bij INVORMsport ben je aan het juiste adres als je op een goede, verantwoorde en effectieve wijze resultaat wilt behalen. 

Naast dat we trots zijn op de resultaten die onze leden bereiken, zijn we erg blij met de unieke persoonlijke sfeer binnen onze gym.

De trainers van INVORMsport hebben enorm veel kennis en ervaring opgedaan tijdens opleidingen en cursussen zowel civiel als militair en zowel nationaal als internationaal.

We staan zeker niet stil en elk jaar volgen wij nieuwe trainingen.

Door onze enorme hoeveelheid opgedane kennis, hebben wij een eigen systeem ontwikkeld waarmee we een groot voordeel hebben te opzichte van andere sport aanbieders.

Uiteraard delen we dit voordeel met jou wanneer je de samenwerking met ons aangaat.


INVORMsport is een jonge onderneming gericht op Personal Training

Sinds 2016 richten wij ons ook op de unieke trainingswijze Semi Personal Training; een trainingswijze die personal training toegankelijk maakt voor een grotere doelgroep.

Onze werkwijze maakt ons uniek en zorgt ervoor dat INVORMsport buitengewoon tevreden klanten heeft en succesvol is.

De meeste van onze sporters komen uit Wijk bij Duurstede - Cothen - Langbroek - Doorn - Leersum en Amerongen


"Met heel veel plezier train ik nu ruim een jaar bij INVORMsport. Ik trainde in het verleden bij andere sportscholen, maar vond daar niet waar ik naar op zoek was. Juist die kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het 'groepsgevoel' zijn die zaken die INVORMsport kenmerken.


Mijn doelstelling was duidelijk: Fitter en sterker worden in combinatie met een betere lichaamsbouw. 

Na een uitgebreide intake werden de doelstellingen besproken en kreeg ik een trainingsschema op maat. Ook op het gebied van voeding ben je bij INVORMsport aan het juiste adres. Krista is op dat gebied de expert. 


Ik daagde mezelf uit om in 2 maanden maximaal resultaat te behalen. Dat betekende in overleg met Jeroen en Krista, een aangepast trainings- en voedingsschema, even geen alcohol, veel trainen en opletten met eten. Krista begeleidt je hierbij uitstekend!


Zij weet precies wat je wel en wat je beter even niet kunt eten. Daarbij stemt zij dit op de persoonlijke situatie goed af. zodat de doelen haalbaar zijn. Tussentijds kun je bij haar altijd terecht voor vragen of aanpassingen.


Op advies van Krista heb ik gebruik gemaakt van de voedingsapp. Dit zorgt voor bewustwording van je eigen eetpatroon. Krista kan hierdoor 'achter de schermen' meekijken en dat kan soms net even dat extra setje zijn, om die zak chips te laten liggen...


Mijn doelstelling is behaald; Na 2 maanden een mooie progressie met zichtbaar resultaat. Iedereen in het team van INVORMsport bedankt!


Jullie zijn goed bezig!"

Tom van der Brink 

Heb je vragen of wil je kennismaken?

Wij maken gebruik van cookies