Bereidingstijd: 20 minuten
Een lekkere warme salade welke je als lunch of diner kunt eten. De koriander geeft een lekkere thaise smaaksensatie eraan. De salade is makkelijk te bereiden en staat snel op tafel.
Ingrediënten:
- 100 knoflookgarnalen
- 60 gram noedels
- 55 gram avocado (1/2 middelgrote)
- 1/4 komkommer
- 100 gram cherrytomaten
- 100 gram courgetti (courgette in spaghetti vorm)
- 1 tl. sesamolie
- 1 cm verse gember
- handje verse koriander
- snufje peper en zout
Bereiding:
Snijd de gember in kleine stukjes. Verhit de olie in de pan en voeg hier de gember en de garnalen aan toe. Snijd ondertussen de cherrytomaten in tweeën. Kook ondertussen de noedels gaar zoals op de verpakking staat vermeld. Zodra de garnalen gaar zijn voeg je de courgetti, cherrytomaten en koriander toe. Bewaar een paar blaadjes voor de garnering. Giet de noedels af zodra deze gaar zijn en voeg bij de garnalen. Laat dit nog even een minuutje staan en maak daarna de borden op. Breng het op smaak met peper en zout en garneer af met de blaadjes koriander. Eet smakelijk!
Energie:
- kcal 561
- Eiwit: 29 gram
- Koolhydraat: 53 gram
- Vet: 26 gram
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan een vers gesneden pepertje toe!