%%title%% - INVORMsport
arrow_drop_up arrow_drop_down
17 april 2019 

Wrap van sla met kalkoen en camembert

Bereidingstijd: 15 minuten

 

Een lekkere lunch welke makkelijk onderweg te eten is, relaxed toch? Hij is eiwitrijk en calorie-arm!

Je kunt uiteraard ook de kalkoen vervangen voor kip, biefstuk of rookvlees. Mocht je vegetariƫr zijn, neem dan extra camembert en laat de kalkoen achterwege (je zult dan wel hoger in kcal uitkomen).

Ingrediƫnten:

  • 4 grote bladeren sla
  • 4 plakken kalkoenfilet
  • 6 groene asperges
  • 100 gram broccoli (in roosjes gesneden)
  • 60 gram camembert (in dunne plakjes gesneden)
  • handje verse basilicum
  • 15 ml honing-mosterd dressing
  • snufje peper en zout

Bereiding:

Snijd de uiteinden van de asperges. Verwarm een grilpan en gril hierin de asperges en broccoli een paar minuten. Verdeel de slablaadjes op een bord, daarbovenop de kalkoenplakjes en de basilicum. Zodra de asperges en broccoli gaar zijn leg je deze op de basilicum. Als laatste leg je de camembert verover, zodat deze nog wat kan smelten. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel als laatste nog wat honing-mosterd dressing erover. Eetsmakelijk!

Energie:

  • Kcal 304
  • Eiwit: 30 gram
  • Koolhydraat: 15 gram
  • Vet: 15 gram

Tip: Wil je meer koolhydraat? Rol er dan een extra wrap omheen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies