%%title%% - INVORMsport
arrow_drop_up arrow_drop_down
17 april 2019 

Meergranenbrood met groene asperge en avocado

Ingrediƫnten

  • Dikke snee Meergranenbrood (ong. 75 gram)
  • 1/2 avocado (ong. 65 gram)
  • een paar groene asperges (+/- 2 min. gekookt)
  • 1 middelgroot ei (zacht gekookt)
  • handje spinazie
  • snufje peper en zout
  • snufje kerriepoeder

Bereidingswijze

Kook het ei op de gewenste hardheid. Kook ondertussen de asperges heel licht (ongeveer 2 min).

Snijd de gewenste dikte van een heel brood af. Beleg deze met spinazie. Snijd de avocado in dunne plakjes en leg deze op de spinazie. Halveer het gekookte ei en beleg hiermee de boterham. Top het af met de asperges. Breng het op smaak met peper en zout en de kerriepoeder. Eetsmakelijk!

Energie

  • Kcal 359
  • Eiwit: 16 gram
  • Koolhydraat: 30 gram
  • Vet: 19 gram
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies